Bohemske armbånd. One of a kind!

Den er deilig den. I dag skal vi spise juletorsk hos mine foreldre. Jeg, Roar og min lille turbo. Ellers har det gått mye i å teste julegaver. For min del var det mye å glede seg over under treet. Jeg forventer ikke det store gaverushet jeg altså..35 år liksom ;) Men, det er jo alltid gøy med julegaver da. Både å gi og å få. 
I år fikk forloveden verktøy, klær, penger og mye mer, gullgutten fikk masse fine leker, klær og spill og jeg fikk penger, interiør, klær osv jeg også. I felleskap fikk jeg og min kjære ny ytterdør til det nye huset og oppussingspenger av mine foreldre. 
En av de tingene jeg ble mest glad for var en fantastisk fin veske fra Siri Brodersen og nydelige armbånd i skikkelig bohemstil fra The Dove Cote Brocante <3 ELSK* 


De to på armen fikk jeg til jul av Roar. Det med Wanderlust på fikk jeg til bursdagen. De er alle one of a kind. Håndlagde. Selve metallovalen er laget av gamle sølvskjeer. Elsker denne kreative gjenbruken!

Da skal jeg gå å ta en kaffe sammen med mine kjære. Slappe av litt i sofaen før vi skal ut å gå tur i det heftige blåsete været. Så er det juletorsk.

- HA EN FIN 2 JULEDAG- 
 

Én kommentar

desomskapteverden

26.12.2016 kl.15:55

De var stilige :)

Skriv en ny kommentar

hits